Ej:s Elektriska startades 1990 av Stefan Jansson och Johan Ekelund.

Efter att ha jobbat på Ej:s i 10 år gick Martin Käll 2021 med som delägare. Verksamheten utförs i Skaraborg med omnejd.
Vår kärnverksamhet är elinstallationer till privatpersoner och företag. Under årens lopp har vi utvecklat företaget och erbjuder idag en mängd andra tjänsteområden, såsom solel, larm/övervakning, kylanläggningar/värmepumpar och service och reparationer vitvaror.

Vi är en behörig och komplett elinstallatör med lång erfarenhet och ett brett kunnande, vi analyserar dina behov och levererar kompletta driftsatta elanläggningar. Detta gör att vi kan åta oss alla i branschen förekommande uppdrag inom elinstallationer. 

Branschen utvecklas ständigt och därför måste vår personal kontinuerligt uppdateras inom de nya områdena. Vi kan därmed garantera våra kunder den bästa kvalitén på våra installationer.
Vi samarbetar med alla grossister i branschen vilket borgar för snabba och säkra leveranser av material. Vi är medlemmar i Eio, Elektriska installatörsorganisationen och arbetar med EiO-Q som är branschens verktyg för kvalitet, arbetsmiljö och miljöstyrning.

Stefan Jansson och Johan Ekelund, EJ:s Elektriska AB heter vinnarna av utmärkelsen Årets Företagare i Tidaholm 2019

EJ:s Elektriska är det lokala elföretaget som Stefan Jansson och Johan Ekelund på ett mycket framgångsrikt sätt byggt upp med Tidaholm som bas. Som behörig och komplett elinstallatör kan EJ:s Elektriska leverera kompletta driftsatta elanläggningar, från-start-till-mål. Service och reparationer av vitvaror, kyl- och värmeanläggningar har tillkommit under åren liksom elbutik som öppnades 2011. ”Vi leder strömmen” är en slogan som EJ:s Elektriska har bevisat i snart 30 år, företaget grundades av Stefan och Johan 1990.

Foto & artikel publicerad 26 okt 2019 av företagarna