Våra tjänsteområden:

  Elektriska installationer - privat

  Elektriska installationer - privat

   Vi tar oss an allt från att byta en ljuskälla till att göra en nyinstallation av ett bostadshus. Våra montörer ser till att jobbet blir gjort som du vill ha det. Vi erbjuder också smarta-hemlösningar med allt vad det innebär. Givetvis erbjuder vi ROT-avdrag.

  Värmepumpsanläggningar

  Värmepumpsanläggningar

  Vi har lång erfarenhet av värmepumpar av alla dess slag. Vi har certifierad kyltekniker som anpassar din anläggning efter dina önskemål. Vi har samarbete med de mest kända fabrikaten på marknaden och ser till att du får den pump som passar bäst för dig.

   Vi är också ackrediterade för trycksättning med gas upp till 40 bar.

  Elektriska installationer - industri

  Elektriska installationer - industri

  Några av våra första kunder var de stora industrierna i Tidaholm, och så har det fortsatt. Vi har utfört installationsarbeten i industrimiljö i 30 år och har haft nöjda kunder i lika många år. Vi sköter allt från projektering till slutbesiktning.

  Projektering

  Projektering

  Vi har det allra senaste inom projektering. Vi hjälper dig från start till mål.

  Nätverk och fiberinstallation

  Nätverk och fiberinstallation

  Våra duktiga tekniker ser till att ditt nätverk blir som du vill ha det, om det så bara är i hemmamiljö eller publik miljö. Vi ordnar allt inom fiber och allt där till.

  Elöversyn

  Elöversyn

  Vi har avancerad utrustning för att kontrollera och protokollföra elanläggningar.

  Inbrotts/brandlarm, kameraövervakning och passersystem

  Inbrotts/brandlarm, kameraövervakning och passersystem

  Vill ni som företag ha en komplett installation med larm, passersystem eller kameraövervakning som övervakar varje kvadratmeter och dessutom är uppkopplad till t.ex larmbolag? Eller vill du som privatperson öka tryggheten med ett hemlarm? Vi skräddarsyr en helhetslösning som passar dig, allt för att du ska känna dig trygg. Vi erbjuder rådgivning och serviceavtal.

  Sol-el

  Sol-el

  Efterfrågan efter solceller har ökat kraftigt de senaste åren, därför har vi utbildade montörer som använder det senaste inom solcellsteknik. Privat som företag

  Hushållsservice

  Hushållsservice

  Vi utför reparationer av alla fabrikat som förekommer på marknaden. Vi säljer vitvaror och hjälper dig dessutom med utkörning och installation.

  Automation

  Automation

  Hand i hand med industrijobben kommer också automation. Under åren har vi byggt upp ett stort kontaktnät i branschen.